KALJEVE PEĆI

Svaka naša kaljeva peć je jedinstvena i prilagođena vašem prostoru, od ideje do realizacije. Izrađujemo i preslagujemo sve vrste kaljevih peći (moderne, klasične, rustikalne).

U našoj galeriji pogledajte dio izvedenih radova koje smo uspjeli zabilježiti našim mobitelom s obzirom da smo najčešće u prostoru ispunjenom građevinskim materijalom i alatom.

KAMINI

Ugrađujemo sve vrste kamina (moderne, klasične, rustikalne). Svaki naš kamin je jedinstven i prilagođen vašem prostoru i željama.

Ugradnjom kamina u svaki se prostor unosi osjećaj topline i doma, a prostor se dodatno oplemenjuje.

Kod ugradnje kamina koristimo se i novim modernim tehnologijama koje omogućavaju spajanje kamina na sustav centralnog grijanja (na vodu), kamine s distribucijom toplog zraka te one s automatizacijom kontrole rada.

OTVORENO OGNJIŠTE / LOŽIŠTE

Izrađujemo otvorena ognjišta / ložišta za sve tipove namjena. Bilo da je riječ o vašoj ljetnoj kuhinji, tradicionalnoj konobi ili restoranu.

ROŠTILJI / ZIDANE KUHINJE / KRUŠNE PEĆI

Izrađujemo roštilje i moderne i rustikalne zidane kuhinje za sva vremena. Projektiramo prema vašim željama, sa otvorenim kaminima, kamenom, drvetom, ciglom, keramičkim pločicama.

DIMNJACI

Ugrađujemo inox i schiedel dimnjake.

Inox dimnjaci sve su češći izbor jer su vrlo lagani i njihova je montaža brza i jednostavna. Pogodni su za sve vrste objekata, bilo da se radi o domaćinstvu, stambenom ili poslovnom objektu. Otporni su na vanjske utjecaje, neporozni su i vrlo sigurni. Primjereni su za sve vrste goriva a njihov vanjski plašt može se obojiti po vašim željama.

Schiedel dimnjaci kombiniraju najnoviju tehnologiju, visoku, kontinuiranu i stabilnu kvalitetu proizvoda te su s razlogom vodeći proizvođač dimnjaka u Europi.